Audi Hungaria Óvoda

Az Audi Hungaria Óvoda 2012 szeptemberében az Audi Iskola intézményegységeként kezdte meg működését az iskola területén. Az óvoda alapkoncepciója, hogy minden csoportban a két óvónő közül az egyik csak magyarul, a másik csak németül beszél a gyerekekhez. A csoportok összetétele a gyerekek anyanyelvét illetően is vegyes: a német és magyar gyerekek kortól és nemzetiségtől függetlenül együtt alkotják a maximum 30 fős kétnyelvű csoportokat.
Az óvodai nevelés középpontjában az a törekvés áll, hogy a gyerekek nyugodt, kiegyensúlyozott és szeretetteljes környezetben töltsék mindennapjaikat.
A nevelési program kialakításában különös hangsúlyt kap a német nyelv játékos formában történő tanítása, valamint az iskolára történő felkészítés.

Az évek során növekedett az óvoda iránti érdeklődés hatására az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának támogatásával megkezdődött az óvoda bővítése. A 2018-2019-es nevelési éve már az új óvodaépületben kezdődött.

Ezen fontos projekt megvalósítása után jelenleg közel száz óvodás tartozik az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ közösségéhez. A teljesen új, abszolút modern és minden tekintetben korszerűen felszerelt óvodaépületben kimagasló feltételekkel biztosítja a gyermekek ideális fejlődését és nevelését.

Az óvodával kapcsolatban további információkat a következő elérhetőségen talál:

Audi Hungaria ÁMK weboldala