Adományok, szponzoráció

Kedves Szülők!
Tisztelt Támogatók!

Az AUDI Hungaria Iskolaközpont Győr fenntartójának fő küldetése iskolánk minőségi pedagógiai munkájának biztosítása a megfelelő infrastrukturális és pénzügyi feltételek megteremtésével.

Intézményünkben meghatározó jelentőséggel bír a német nyelv fejlesztése, a magyar-német kulturális kapcsolatok erősítése, valamint a magas színvonalú oktatás.
A digitalizáció, a korszerű digitális eszközök nyújtotta lehetőségek megismertetése a diákokkal szintén kiemelendő céljaink közé tartoznak. Mindezek mellett nélkülözhetetlennek találjuk, hogy diákjaink és pedagógusaink modern, inspiráló környezetben tanuljanak és dolgozzanak.

Amennyiben munkánkat és céljainkat támogatni szeretnék, kérjük Önöket, pénzbeli adományaikat az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány részére átutalni szíveskedjenek.

Név: Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány
Cím: H-9026 Győr, Bácsai u. 55.
Bankintézet: K&H Bank
Számlaszám: 10400511-00030368-00000000

Továbbá lehetőségük van adójuk 1 %-ának felajánlásával támogatni iskolánkat az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítványon keresztül. Ebben az esetben, legyenek szívesek adóbevalláskor az alábbi adószámot megadni:

Adószám: 18619782-2-08.

Támogatásukat ezúton is köszönjük!