Audi Hungaria Iskola

2013-ban az Audi Hungaria Iskola egyike lett a világszerte megtalálható 143 Németország által elismert német külföldi iskolának, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a magyar és német gyerekek magyar-német oktatási koncepció alapján tanuljanak együtt.
A 2014 szeptemberében bevezetett új oktatási koncepció keretein belül a magyar és a német tanulók már az első osztálytól kezdve közös osztályokban tanulnak, mely nagyban hozzájárul a német nyelv és az interkulturális szemlélet minél korábban történő elsajátításához. Az iskolában tanuló magyar anyanyelvű diákok számára lehetőség nyílik a fő célként megfogalmazott német érettségi mellett a magyar érettségi megszerzésére is. 
Az intézmény a 2014 és 2016 között  lezajlott nagyszabású felújítás és építkezés következtében 25 000 négyzetméteres területen egy modern, 650 tanuló 25 osztályban történő oktatására alkalmas létesítménnyé bővült, jól felszerelt oktatási és szaktantermekkel, saját konyhával és étteremmel, tornacsarnokkal, valamint tágas és rendezett zöldterülettel.

Az iskolával kapcsolatban további információkat a következő elérhetőségen talál: 

Audi Hungaria ÁMK weboldala