Főoldal

 

Az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány legfőbb küldetése az Audi Hungaria Iskolaközpont működtetése, melynek során nagyon fontosnak tartjuk, hogy az intézménybe járó gyermekek a lehető legmagasabb színvonalú oktatásban részesüljenek.

Az intézményben alkalmazott német nevelési program nem csupán a német nyelvre és kultúrára korlátozódik, hanem az európai szellemiség jegyében ötvözi a magyar és német oktatási tartalmakat: két nemzet nyelvét és kultúráját ismerteti meg a tanulókkal egy, a régióban egyedülálló interkulturális környezetben.

Tanulóink számára így lehetőséget biztosítunk korunknak megfelelő digitalizált környezetben,  a komplex, modern tudás elsajátítására, mely segítségével nemcsak Magyarországon, de Európában is nagy eséllyel indulhatnak a felsőoktatási intézmények irányába.

Közreműködünk továbbá a Magyarországon élő német nemzetiség oktatásában, valamint lehetőséget kínálunk érettségire épülő szakképesítés megszerzésére.

Az általános iskola és gimnázium működtetésével részt vállalunk a Magyarország és Németország Kormánya között létrejött kétoldalú nemzetközi egyezmény megvalósításában.

Az AUDI HUNGARIA adózásért, vámért és állami támogatásokért felelős vezetőjeként, illetve felügyelőbizottsági tagként hosszú évek óta nyomon követtem iskolánk fejlődését és segítettem a különböző projektek sikeres megvalósulását.

Személyes célom, hogy támogathassam az iskola további fejlődését és egy olyan – Magyarország élvonalához tartozó – oktatási intézmény életét, ahol a tanulók, a tanárok, a szülők is nap, mint nap azt érzik, hogy az AUDI HUNGARIA ISKOLA értük van.

Üdvözlettel:
Havassy Tünde