header image

Közalapítvány

Tisztelettel köszöntöm az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány honlapján.

Közalapítványunk elsődleges feladata a győri Audi Hungaria Általános Művelődési Központ működtetése, mely során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az intézménybe járó gyermekek a lehető legmagasabb színvonalú oktatásban részesüljenek.

Az iskolában alkalmazott német oktatási program nem korlátozódik csupán a német nyelvre és kultúrára, hanem az európai szellemiség jegyében ötvözi a magyar és német oktatási tartalmakat: két nemzet nyelvét és kultúráját ismerteti meg a tanulókkal.

Diákjaink számára így lehetőséget biztosítunk komplex tudás megszerzésére intézményünkben, mely segítségével nemcsak Magyarországon, de Európában is komoly eséllyel indulhatnak a felsőoktatási intézmények irányába.

Közreműködünk továbbá a Magyarországon élő német nemzetiség oktatásában az óvodai évektől kezdve a gimnázium befejezéséig, valamint lehetőséget kínálunk érettségire épülő szakképzésben való részvételre is.

Az általános iskola és gimnázium működtetésével részt vállalunk a Magyarország és Németország Kormánya között létrejött kétoldalú nemzetközi egyezmény megvalósításában.

Az Audi Hungaria vállalati kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetőjeként már az Audi Hungaria Iskola „születésénél” jelen voltam, segíthettem a projektet.

Ismerem az iskola pedagógiai céljait és azokat a kollégákat, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy az iskola megfeleljen a diákok és a szülők elvárásainak.

Az iskolát működtető közalapítvány és egyben személyes célom is, hogy az iskola tovább fejlődjön, a jövőben is a régió és Magyarország oktatásának élvonalában maradjon, mint a Németországi Szövetségi Köztársaság által is elismert német iskola.

Kérem, ismerje meg honlapunkon keresztül iskolánkat és óvodánkat, vagy lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik készséggel állnak majd az Ön rendelkezésére.

 

 

 Üdvözlettel: 

 

                                                              Lőre Péter

                a Kuratórium Elnöke

 

A Közalapítvány dokumentumai