header image

Az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ kiérdemelte a „Kiváló külföldön működő német iskola“-címet!


2019. október 14. és 18. között német tartományi tanügyi ellenőrzés – Bund-Länder-Inspektion (BLI) – zajlott az Audi Hungaria ÁMK-ban. A három tanügyi ellenőr elsősorban a pedagógiai munka minőségét vizsgálta és az intézményben folyó oktatási és tanulási körülményeket.

Ebből a célból számos tanórát látogattak az összes évfolyamon és tantárgyból, szemrevételezték az épületeket, interjúkat készítettek a tanulók, a szülők és a pedagógusok, valamint az iskolavezetés, a tanügyigazgatás és a fenntartó képviselőivel.

Október 18-án, pénteken prezentálták az érdeklődő iskolai közösség felé az ellenőrzés eredményét. Az iskola főigazgatójaként nagy öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy kihirdethettem a tanfelügyeleti ellenőrzés eredményét:

 

Az Audi Hungaria ÁMK minden feltételnek megfelelt és kiérdemelte a
„Kiváló külföldön működő német iskola“-címet.

 

Ezen kitüntetés természetesen nem csak az egyhetes ellenőrzés, hanem a sokéves intenzív építő munka eredménye – ezért köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik az Audi Hungaria ÁMK 2010-es alapítása óta hozzájárultak intézményünk fejlődéséhez és sikeréhez.

A tanügyi ellenőrzök csapata észrevételeivel természetesen utalt azon területekre, ahol még fejlődhetünk. Ezek olyan kihívások, amelyek az elkövetkezendő években kísérni fognak minket és amelyeknek örömmel nézünk elébe.

Örülök, hogy ezt az utat az egész iskolai közösséggel együtt tehetem meg.

 

Szivélyes üdvözlettel:

Corinna Wesche
Főigazgató